- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Nośnik: książka papierowa
- Klasa: wieloletnie
- Okładka: miękka
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Seria: Organizacja żywienia
- Język publikacji: polski
- ISBN: 9788302190674
- Tytuł: Organizacja żywienia i usług gastronomicznych część 2 Kwalifikacja HGT.12
- Autor: Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.300 kg
- Rok wydania: 2020
- Liczba stron: 480
- Numer wydania: 1
- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Nośnik: książka papierowa
- Klasa: wieloletnie
- Okładka: miękka
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Seria: Organizacja żywienia
- Język publikacji: polski
- ISBN: 9788302190674
- Tytuł: Organizacja żywienia i usług gastronomicznych część 2 Kwalifikacja HGT.12
- Autor: Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.300 kg
- Rok wydania: 2020
- Liczba stron: 480
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 24.20 cm