O przedmiocie

Kakao ceremonialne z malej rodzinnej
plantacji Hacienda Victoria, Ekwador
Waga: 250 gramów

Non-carbon. Single-estate (single origin) farm
Tradycyjny proces produkcji.
Hacienda Victoria to gospodarstwo rolne założone w 2011 roku i zlokalizowane w Cerecita, Guayas w pobliżu wybrzeża Pacyfiku w Ekwadorze. Jesteśmy schowani pomiędzy łagodnymi i bujnymi wzgórzami regionu.

Dostarczamy kakao bezpośrednio z Ekwadoru, z małych gospodarstw.

Odmiana: Arriba Nacional (Fino da Aroma) jest pożądane ze względu na jego kwiatowy aromat i złożony profil smakowy. Ta pasta kakaowa jest dość delikatna i lżejsza dla żołądka niż odmiana Criollo.

Smak kakao:

szlachetny czekoladowy smak z lekkimi korzennymi nutami w aromacie. Zrównoważone połączenie kwaskowatości, goryczy i cierpkości, łagodny aromat i umiarkowana intensywność smaku

Najwyższej jakości pasta kakaowa, odmiana Arriba Nacional 100%

SKŁADNIKI:

100% NATURALNA PASTA KAKAOWA

Produkt należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu z dala

od ekspozycji na promienie słoneczne.

Stan Nowy
Certyfikat Chroniona nazwa pochodzenia, Fair Trade (Sprawiedliwy Handel), Jakość Tradycja
Produkt nie zawiera barwników, cholesterolu, cukru, glutenu, GMO, konserwantów, laktozy, oleju palmowego, soi, tłuszczy trans (utwardzanych)
Waga 250 g
Zawartość kakao 100 %
Marka bez marki
Odmiana kakao inna
Nazwa handlowa Sierra Organic
Cechy dodatkowe raw (surowe), superfood, wegańskie, wegetariańskie
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 1fc0662a-b1f4-446a-bc7b-4c97c9e9ab36

Kakao

Polska Cerekiew  
(3)
Nieporęt  
(2)
Poznań  
(2)
Lubsko  
(2)
Suwałki  
(1)
Cerekiew  
(1)
Tarnów  
(1)
Kargowa  
(1)
Węgorzewo  
(1)
Lublin  
(1)
Racibórz  
(1)
Wieliczka  
(1)
Żelechów  
(1)
Dąbrowa Górnicza  
(1)
Zielona Góra  
(1)
Żyrardów  
(1)
Kórnik  
(1)
Rawa Mazowiecka  
(1)
Stalowa Wola  
(1)
Szczukwin  
(1)
Krzeszowice  
(1)
Kocoń  
(1)
Mareza  
(1)
Solec-Zdrój  
(1)