O przedmiocie

Witam serdecznie, na sprzedaż posiadam domowa bryndzę, dojrzewaną 4 miesiące. Bryndza robiona staropolską metodą dojrzewania zmielonego i zasolonego sera podpuszczkowego tzw bundzu.

Bryndza pokryta jest masłem klarowanym, co zapewnia jej świeżość bez dostępu żadnych mikroorgaznizmów i perfekcyjne warunki dojrzewania.
Waga 250 g.

Wystawiam paragon, fv, zapraszam na inne moje aukcje, posiadam powidła, konfitury , sery dlugodojrzewajace , ogórki, grzyby marynowane i inne.

Stan Nowy
Cechy dodatkowe ekologiczne
Rodzaj białego sera bryndza
Rodzaj inny
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.25 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 752c850b-0e3a-4832-8e92-f6305c67105d

Inne sery

Ząbki  
(56)
Czarna  
(8)
Poronin  
(5)
Szaflary  
(5)
Bartołty Wielkie  
(4)
Wiskitki  
(3)
Długopole  
(3)
Nowy Tomyśl  
(3)
Gliwice  
(3)
Pruszków  
(2)
Gąsocin  
(2)
Maruszyna  
(2)
Skrzypne  
(2)
Piława Górna  
(2)
Kluczbork  
(2)
Ławy  
(2)
Bielsk Podlaski  
(2)
Sieradz  
(1)
Kamionka Wielka  
(1)
Stare Bystre  
(1)
Grywałd  
(1)
Racibórz  
(1)
Malbork  
(1)
Poddębice  
(1)
Dalików  
(1)
Leśnica  
(1)
Wtelno  
(1)
Ząb  
(1)
Kamienica  
(1)
Tarnowskie Góry  
(1)
Miłakowo  
(1)
Zaklików  
(1)
Biały Dunajec  
(1)
Legnica  
(1)
Toruń  
(1)
Zamość  
(1)
Grójec  
(1)
Raczki  
(1)
Sieniawa  
(1)
Poletyły  
(1)
Bychawa  
(1)
Siemianowice Śląskie  
(1)
Milęcice  
(1)
Chrzanów  
(1)
Czechowice-Dziedzice  
(1)
Katowice  
(1)
Mikołów  
(1)
Góra Kalwaria  
(1)
Pruchnik  
(1)
Nagawczyna  
(1)
Kaczory  
(1)
Szczecin  
(1)
Sanok  
(1)
Wadowice  
(1)
Łagiewniki Wielkie  
(1)
Jabłonka  
(1)
Sienno  
(1)
Zubrzyca Dolna  
(1)
Krzemienna  
(1)
Ostrożnica  
(1)
Międzyrzecz  
(1)
Lasek  
(1)
Zblewo  
(1)
Oświęcim  
(1)
Zabrze  
(1)
Olszówka  
(1)
Łódź  
(1)
Jarosław  
(1)
Kaszuby  
(1)
Czarna Górna  
(1)